Czy to wszystko było prawdą?
Czy ja naprawdę to przeżyłem?
Wspominam prawdziwą przeszłość?
Może jednak to kłamstwo
- fałsz mej wyobraźni?
Nie poznają mnie
- jakbym nigdy nie istniał
Doszedłem do punktu,
od którego mogę się tylko cofać
Lub tkwić w nim do dnia,
gdy zgaśnie me słońce
Widzę jak wszystko gna do przodu
Stałem się nieistotny
Mnie już nie ma...
Spadam z jej dotykiem w mej dłoni
i z głębią jej oczu w mej pamięci
Czy to wszystko było prawdziwe?
Czy byłem tego częścią?...
Dodane przez agapiotr_2008
dnia 17.03.2010 21:56 ˇ
5 Komentarzy ·
693 Czytań ·
|